stucwerk

Stucwerk kunnen leveren zo strak en vlak als een spiegel vergt jaren van oefening. Ze zeggen niet voor niets dat stucadoren een vak apart is. Onze stucadoors hebben er de tijd voor genomen hun vak goed onder de knie te krijgen. En dat is gelukt. Zij maken uw wanden of plafonds glad en strak zodat ze gesausd of behangen kunnen worden.

Ook een afwerking met spachtelputz of elke andere vorm van sierpleister heeft geen geheimen voor hen.

Sierpleister

Sierpleister geeft wanden een mooie en duurzame afwerking.

In alle kleuren en structuren maken wij uw wanden tot een blikvanger van uw huis. Sierpleister gaat werkelijk jaren mee. En bevalt de kleur niet meer dan is het altijd mogelijk deze zonder structuurverlies met een passende kleur te moderniseren. Wij verwerken onder andere de volgende sierpleisters:

Spachtelputz
Marmerpleister
Rustiekputz
Granol

Raapwerk

Raapwerk is het vlak maken van een oneffen ondergrond. Op de vlakke ondergrond kunnen bijvoorbeeld tegels aangebracht worden. Als u zelf de badkamer of keuken wil betegelen zorg dan wel voor een ondergrond die vlak is, in de haak en in het lood staat. Ook deze klus klaart onze stucadoor zonder problemen.

Buitengevel

Het stucadoren van buitengevels wordt steeds vaker toegepast. Voor warmte- en vochtisoloatie of gewoon omdat het mooier is. Uw huis krijgt een mooie en moderne aanblik met een goed uitgevoerde stuclaag. Het buitenwerk wordt meestal afgewerkt met een sierpleisterlaag. Vraag naar de vele mogelijkheden.