Schildersbedrijf Bas van Aarle respecteert de privacy van de bezoekers van haar website, in het bijzonder de rechten van bezoekers met betrekking tot de verwerking van persoonsgegevens. Vanwege volledige transparantie hebben wij daarom een beleid geformuleerd en geïmplementeerd met betrekking tot deze verwerkingen zelf, het doel ervan alsmede de mogelijkheden voor betrokkenen om hun rechten zo goed mogelijk uit te kunnen oefenen.
Voor alle informatie over de bescherming van persoonsgegevens kunt u terecht op de website van de Autoriteit persoonsgegevens

PERSOONSGEGEVENS DIE WORDEN VERWERKT

Schildersbedrijf Bas van Aarle kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van Schildersbedrijf Bas van Aarle, en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een (contact)- formulier op de website aan Schildersbedrijf Bas van Aarle verstrekt.

Schildersbedrijf Bas van Aarle kan de volgende persoonsgegevens verwerken:
- Naam
- Adres
- Telefoonnummer
- E-mailadres
- Uw IP-adres

WAAROM Schildersbedrijf Bas van Aarle GEGEVENS NODIG HEEFT

Schildersbedrijf Bas van Aarle verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt, en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen indien u telefonisch onverhoopt niet bereikt kunt worden.
Daarnaast kan Schildersbedrijf Bas van Aarle uw persoonsgegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met u gesloten overeenkomst van opdracht.

HOE LANG Schildersbedrijf Bas van Aarle GEGEVENS BEWAART

Schildersbedrijf Bas van Aarle bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld. Uw gegevens worden niet langer dan een jaar bewaard indien er geen overeenkomst met u tot stand komt.

DELEN MET ANDEREN

Schildersbedrijf Bas van Aarle verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

IN KAART BRENGEN WEBSITEBEZOEK

Op de website van Schildersbedrijf Bas van Aarle worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek op de website. Schildersbedrijf Bas van Aarle gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

GEGEVENS INZIEN, AANPASSEN OF VERWIJDEREN

U heeft het recht uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Schildersbedrijf Bas van Aarle zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

BEVEILIGING

Schildersbedrijf Bas van Aarle neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van Schildersbedrijf Bas van Aarle maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.
Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door Schildersbedrijf Bas van Aarle verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met Schildersbedrijf Bas van Aarle op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Schildersbedrijf Bas van Aarle is als volgt te bereiken:
Postadres: Orionweg 10
Vestigingsadres: Orionweg 10
Inschrijvingsnummer handelsregister Kamer van Koophandel: 54645026
Telefoon: 06-51192999
E-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.