Schildersbedrijf Bas van Aarle

Orionweg 10

2024 TD Haarlem

06 51 19 29 99

Lage btw-tarief op schilderwerk ook na 1 juli 2015!

6 procent btwEr is wat verwarring onstaan over de vraag of de lage btw op (schilder)onderhoud aan huizen ouder dan twee jaar per 1 juli 2015 vervalt. Dat is niet het geval! Dan vervalt alleen de renovatie-btw. Dit is wel enigzins te begrijpen omdat er in totaal vier regelingen zijn waarvoor het lage btw-tarief van 6% geldt.

1 Permanent laag btw schilder- en onderhoudswerk: per 15 september 2009 geldt het lage btw van 6 procent voor schilder- en onderhoudswerk aan woningen ouder dan twee jaar (voor zowel arbeidsuren als het materiaal)

2 Permanent laag btw energiebesparend isolatiemateriaal: per 15 september 2009 geldt het lage btw-tarief van 6 procent voor het aanbrengen van energiebesparend isolatiemateriaal aan vloeren, muren en daken bij woningen ouder dan twee jaar (alleen voor arbeidsuren)

3 Permanent laag btw plaatsen van isolatieglas: per 1 januari 2014 geldt het lage btw-tarief van 6 procent voor het plaatsen van isolatieglas in woningen (alleen voor arbeidsuren)

4 Tijdelijk laag btw renovatie en verbouwingen: tot 1 juli 2015 geldt het tijdelijke lage btw-tarief van 6 procent bij verbouwings-, renovatie- en herstelwerkzaamheden (alleen voor arbeidsuren): het werk moet dus vóór de factuurdatum 1 juli 2015 zijn uitgevoerd.

Overgenomen van www.onderhoud.nl

Houtreparatie

Repareren van verrot hout is geen simpel klusje. Daar komt heel wat bij kijken. Daarom hebben de mannen van Schildersbedrijf van Aarle een speciale cursus gevolgd. En ze zijn allemaal geslaagd. Ze mogen zich nu gecertificeerd reparateur noemen van verrotte onderdelen van houten constructies. En die worden weer zo goed als nieuw.

airless-spuitenAirless spuiten

Ouderwets rollen of schilderen zorgt vaak voor banen en aanzetten of strepen. Een mooie vlakke wand wordt daar niet mooier van. Daar hebben wij iets op gevonden......

 

De oplossing is in een airless verfspuitsysteem. Behalve de regelmatige structuur en egale laagdikte geeft airless spuiten nog een ander groot voordeel. Het geeft namelijk veel minder rommel. Als je goed afplakt, en dat doen we, krijg je een perfecte afwerking. Latexspuiten is een prima alternatief. Ook voor uw portemonnee. Wilt u meer weten, neem dan contact op voor een vrijblijvend advies op maat.

Kernwoorden: Snel, zonder rommel, in alle denkbare kleuren (ook glimmend) en voordelige wandafwerking.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
Netjes in de verf verkoopt beter

Wil je je huis verkopen? Zorg er dan voor dat het er netjes uitziet. De eerste indruk is altijd het schilderwerk. Laat het daarom voorzien van een frisse nieuwe laag verf. Je zal zien dat het sneller verkoopt. En waarschijnlijk ook nog meer opbrengt. Het is de investering meer dan waard.

Kies een kleur

Het is soms best lastig een passende en mooie kleur te kiezen. Klik > RAL-kleurenwaaier dan wordt het een stuk gemakkelijker.